Bekijk ook Buffet 1 of Buffet 2.
Con Aperitivo
BRUSCHETTA DIVERSE
(italiaanse bruschetta’s)
OLIVES DI ANTONIO
AntiPasti
INSALATA CAPRESE
(tomaten, basilicum, mozzarella di buffalo)
CARPACCIO DI MANZO
(plakjes vlees op rucula met parmezaanse kaas en pijnboompitten)
CARPACCIO DI SALMONE
(flinter dunne plakjes zalm met een dressing van pistache nootjes)
VITELLO TONNATO
(dunne plakjes kalfsveels met cappertjes, tonijn, artichoke en mayonnaise)
PARMIGIANA SICILIANA
(ovenschotel met o.a aubergine, tomaat en mozzarella)
POLPETTE MAMMA ROSA
(kleine gehaktballetjes met o.a parmezaanse kaas en peterselie)
Primi Piatti
RAVIOLI CON FUNGHI PORCINI
(ravioli met een saus van bos paddestoelen)
PASTA BOLOGNAISE
(pasta met een tomaten gehakt saus)
INSALATA VERDE
(groene salade met balsamico azijn, pijnboompitjes en tros tomaatjes)
Desert
TIRAMISU
PANNA COTTA
Download als PDF