Bekijk ook Buffet 1 of Buffet 3.
Con Aperitivo
BRUSCHETTA
(italiaanse bruschetta)
OLIVES DI ANTONIO
AntiPasti
INSALATA CAPRESE
(tomaten, basilicum, mozzarella di buffalo)
CARPACCIO DI MANZO
(plakjes vlees op rucula met parmezaanse kaas en pijnboompitten)
CARPACCIO DI SALMONE
(flinter dunne plakjes zalm met een dressing van pistache nootjes)
VITELLO TONNATO
(dunne plakjes kalfsveels met cappertjes, tonijn, artichoke en mayonnaise
PARMIGIANA SICILIANA
(ovenschotel met o.a aubergine, tomaat en mozzarella)
POLPETTE MAMMA ROSA
(kleine gehaktballetjes met o.a parmezaanse kaas en peterselie)
Primi Piatti
PASTA BOSCAIOLA
(pasta met een saus van bos paddestoelen)
INSALATA VERDE
(groene salade met balsamico azijn, pijnboompitjes en tros tomaatjes)
Desert
TIRAMISU OF PANNA COTTA
Download als PDF